25. 6. 12

Zahvala v knjigi

Med številnimi izdelki, ki sem jih v zadnjem mesecu naredila, je nastala tudi tale knjigica. Namenjena pa je bila razredničarki v zahvalo ob koncu devetletke. Najprej se mi niti sanjalo ni kaj narediti ob priložnosti. No, ker pa učiteljica poučuje slovenski jezik, se mi je zdela knjiga primerna. Malo sem firbcala po netu in izbrala  tutorial na tem blogu. Najlažje je bilo knjigo izdelati...stvar se je zavlekla, ko sem morala motiv sestaviti skupaj. Naslovnico sem opremila z odtisi in embosiranim ozadjem,okrasila s čipko, rožicami in metuljčkom in seveda ni smela manjkati modra misel. Notranjost sem tudi poštampljala in vse osenčila. Na levi strani sem dodala žepek v katerega sem spravila majhno pozornost v lično izdelani kuverti, na desno stran pa zvitek z zahvalo. In, ker se v vsaki knjigi spodobi imeti kazalo, sem tudi tega naredila z enakim motivom travnih bilk in metuljčkov ter ( na hrbtni strani) s podpisi vseh učencev.














Darilce so učenci izročili učiteljici na valeti. Jaz pa izkoriščam priložnost in prijavljam izdelek na Craftalnico... ni mi prej uspelo, ker sem imela težave z nalaganjem slik v računalnik... : ))




7 komentarjev:

  1. Le kaj bi bilo primernejše darilo kot knjiga za učiteljico slovenčine ... Krasno si se spomnila in rešila zagato pred katero vedno znova stojimo starši ob koncu leta. Tudi pri nas smo imeli enega, ki je zapustil OŠ, ko sem jih vprašala za darila je rekel, da imajo kao nek dogovor z učitelji, da ni nobenih daril, ker jih kao ne smejo sprejemat in potem je pri tem tudi ostalo ... na valeti je mal čudno izgledalo ... ampak kaj čmo tako so bili dogovorjeni ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno darilo za učiteljico...in tako lepo izdelano... Zelo mi je všeč. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne bi mogla izdelati lepšega darila, prav čudovito ti je uspelo. Zelo si se potrudila. Všeč mi je čipka, ki knjigo naredi še bolj svečano.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno izdelana in okrašena voščilnica - knjiga. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo kako lepo darilo in kako lepo ti je uspela knjiga :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito izdelano darilo in bolj primerno res ne bi moglo biti :). Vse do potankosti dodelano in verjamem, da je bila razredničarka zelo zadovolna :).
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepo darilce! Sestavljeno do ponatankosti in barvno zelo usklajeno!
    LP, Barbara GR

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vaša mnenja... :)