25. 3. 13

Vintage in Ellini angelčki

Pred kratkim sem dobila prošnjo za izdelavo voščilnice s prav posebnim motivom... angelči. Vendar to niso angelčki "kar tako"... to so unikatni Ellini angelčki, znane in priznane hrvaške umetnice Elle. Takoj so mi bili všeč... zdi se kot, da bodo zdaj, zdaj spregovorili in povedali vsak svojo zgodbo... zgodbo angela, ki varuje vsakega od nas. Všeč mi je predstava, da so angeli varuhi prav taki... z nekakšno otroško nedolžnostjo in navihanostjo na obrazu.
No, ker sem si "sposodila" kopijo avtorskega dela, se mi je zdelo prav prositi gospo Ello za dovoljenje, kar mi je prijazno odobrila.
Čestitka je narejena za prav posebni prijateljici.
Med izdelovanjem sem se trudila, da ne bi "zasenčila" krasnega motiva, ki sem ga tokrat naredila s transferjem na platno. Upam, da mi je uspelo... tokrat v malo nenavadnih vintage barvah. ;))














Čestitko prijavljam na tokratni izziv Craftalnice, kjer želijo vintage izdelke.

17. 3. 13

Ste za drink ... :)

Tokrat sem naredila čestitko, ker sem morala preizkusiti novo štampiljko, ki je bila kot nalašč za tokratni izziv na Craftalnici. Kupila sem si kar nekaj teh luštnih štampiljk z motivom medvedka...tudi zato, ker so lepi in cenovno zelo ugodni.
Belo ozadje sem sama embossirala (se tudi opazi :p ) in naj bi predstavljalo mehurčke. Trakec sem tokrat malo drugače postavila kar je naredilo videz nekakšne medalje...vsaj meni se tako zdi. :))














 Čestitko prijavljam na:

I'm entering this card to:

CRAFTALNICA - "Na zdravje"
ONE STOP CRAFT CHALLENGE - "Anything goes"
A BLOG NAMED HERO - "Free style"




 

10. 3. 13

Nagrada



Tamara, hvala za nagrado Liebster , ki jo z veseljem posredujem lastnicam blogov, ki si jih je vredno ogledati:


Kaj sploh ta nagrada je:

Nagrada je bila zasnovana na principu "posreduj naprej". In sicer, ko si izbran, jo moraš oddati največ petim blogov, ki so ti všeč in ki imajo manj kot 200 spremljevalcev.Tako spodbujaš nove obiskovalcev spremljati te spletne dnevnike.


Pravila za sprejetje te nagrade, so:

Zahvaliti se moraš osebi, ki ti je dala nagrado in se povezati nazaj na njen ​​blog. Objaviti nagrado na svojem blogu. Posredovati nagrado petim blogom, ki jih ceniš in ki imajo manj kot 200 spremljevalcev. Pustiti komentar na njihovem blogu in jih s tem obvestiti, da si jim dal to super nagrado!

Lepo se imejte in dosti se smejte... :))

9. 3. 13

...in presenečenje dobi...

Oooo... pa mi je le uspelo... z enim dnevom zamude. Najprej bi se Vam vsem rada zahvalila za lepe želje in misli, ki ste jih pustile v prejšnji objavi. Posebna zahvala tudi tistim, ki ste mi poslale krasne voščilnice. Za vas sem pripravila eno majhno pozornost, ki jo boste dobile po pošti. ;)) 
Ker je bil včeraj dan žena, sem se odločila, da bom žrebanje bonbončka naredila v "duhu cvetja". :)) 
Oglejte si slikce...;)




















Čestitke Sapfina... prosim pošlji mi naslov, da ti bom lahko poslala paketek. :)