11. 10. 15

Jesensko presenečenje

V tej objavi bom združila prijetno s koristnim. Prijetno je to, da mi je končno uspelo priti do 100. objave. In tu, moram povedati, da sem po vseh teh letih "bloganja" spoznala ogromno čudovitih, nadarjenih deklet in se tudi ogromno od vas naučila. Lepo je biti del te male"družinice" in z vami deliti tako ustvarjalne navdihe, kot tudi trenutke tega kaotičnega vsakdana. Hvala, ker me spremljate in podpirate. Hvala za vse vaše lepe komentarje, ki božajo dušo. Hvala, ker ste. Upam in si želim, da bi vas en jutri tudi osebno spoznala.
No, preidimo na koristen del objave...bonbonček.  Ta bo koristen predvsem za eno naključno ustvarjalko, ki se bo pod to objavo, "podpisala"s svojim  komentarjem. To je edini pogoj (seveda se ne branim novih spremljevalcev ; ) ). Bila bi vesela, če bi novičko 
delile naprej. Vsebina bonbončka pa naj bo presenečenje.
Tako... zaključujem z jesensko čestitko. Bodite lepo...

. 




Podarjam jo skupini Sizzix Slovenija, kjer je izkupiček prodaje namenjen društvu Vesele nogice.




22 komentarjev:

  1. Čudovita jesenska voščilnica in še za dober namen narejena, lepo. Tvoja spremljevalka sem že, zdaj grem pa še slikico nalepit.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za 100 čudovitih objav! V posebno veselje si štejem, da te tudi osebno poznam. Upam, da se še kdaj v živo srečava. Tvoje delo občudujem in vedno si mi v navdih. :-) Čudovito jesensko voščilnico si ustvarila. Vse pohvale za dober namen!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za 100to objavo. Res smo pisana in prijetna druščina, kaj ;)
    Naj te ustvarjanje še naprej veseli in še na mnoge stotice.
    Čestitka je tako ljubka in še namenjena dobremu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo pada listje in šumlja po tleh. Krasno jesensko sceno si pričarala in čestitke za 100 objav. Uživaj še naprej v ustvarjanju in želim ti obilo ustvarjalnih idej.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za 100. objavo. Jesenska voščilnica pa je kot vse tvoje čudovita :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam za okroglo število objav. Naj jih bo še nekajkrat toliko in naj te ustvarjanje osrečuje.
    Prelepa jesenska voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  7. čestitke za 100. objavo, pridna si in delaš krasne stvari, tako kot je tale jesenska, - ograja je videti kot prava.
    veliko ustvarjalnega in blogerskega navdiha ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi jaz ti čestitam za vse te prelepe objave, tudi tale je taka:)) Se strinjam z zapisanim in ti želim še veliko ustvarjalne energije za vnaprej in prelepih kreacij, kot sem jih pri tebi vajena. Tudi tale voščilnica je zelo lepa... Novico o bombončku delim na svojem blogu, hvala za možnost:)) Lepo bodi, T.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke za 100. objavo, naj jih bo še velikoooo krat toliko, saj je prav vsak tvoj izdelek prečudovit in dodelan z veliko skrbnostjo in natančnostjo. Tako kot tale jesenska voščilnica, ne vem kako si naredila to ograjo, a izgleda kot prava. Bravo!
    Hvala za priložnost osvojitve bonbončka.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Klara, čestitke za jubilej!!!! Hvala tebi za ves navdih...in tole krasno čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke za 100. objavo tudi z moje strani. Želim ti še velikooooo ustvarjalnih užitkov. Prav lepo je brati in občudovati tvoje objave in izdelke. Tudi ta jesenka voščilnica je prelepa.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za okroglo število objav. Tudi v prihodnosti ti želim, obilo veselja ob ustvarjanju.
    Lepo si se poigrala z barvami in naredila čudovito jesensko voščilnico. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Z veseljem te spremljam Klara, izreden okus imaš in ustvarjaš prekrasne voščilnice. Želim ti veliko ustvarjalne energije in veselja, da bomo lahko še dolgo občudovali tvoje izdelke :))

    OdgovoriIzbriši
  14. Tudi z moje strani čestitke. Vedno znova in znova se rada ustavim na tvojem blogu in dobim kakšne nove ideje. Sama sem namreč zelo na začetku in še nimam svojega bloga. Ko se bo nabralo dovolj voščilnic, jih bom tudi objavila. Zaenkrat pa potujem po drugih blogih in občudujem ideje in zamisli, ki potem na voščilnicah tako lepo pridejo do izraza. Želim ti še veliko kreativnosti, idej in ogromno objav. Mateja

    OdgovoriIzbriši
  15. Najprej čestitke za 100tko in želim ti še veliko lepe ustvarjalne kilometrine. Ja, naša druščina je res velika in lahko smo hvaležne, da se takole družimo. Hvala tebi, da SI :-))

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke za 100to objavo še iz moje strani :) na voščilnici pa si ustvarila pravo jesensko idilo :) Želim ti še veliko ustvarjalnega navdiha ter objav, ki si jih zmeraj rade pogledamo :) Lp Lea

    OdgovoriIzbriši
  17. Čestitke za 100tico...naj se namnoži v tisočico :)....Prvič sem v tvojem kotičku in moram priznati, da se super počutim! :)...Glede izdelkov pa kapo dol :)
    Lep ustvarjalni pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  18. Klara, iskrene čestitke za stotko! Tvojih objav se vedno razveselim, rada imam tvoje voščilnice, čeprav v zadnjem letu nisem prav nič pridna komentatorka :) Zelo bi bila vesela, če bi te kdaj srečala še v živo! Voščilnica je prekrasna, listje si tako lepo razporedila, da deluje kot v gibanju. Želim ti še mnogo objav in ustvarjalnih iskric!

    OdgovoriIzbriši
  19. Prečudovita jesenska pravljica je nastala! :)
    Že nekaj časa z veseljem in občudovanjem spremljam tvoje objave in prekrasne voščilnice. Sedaj pa ko vem, kako se uporablja tisti "gumb pridruži se", sem postala tudi uradna spremljevalka. :)
    Čestitke ob jubilejni objavi! Še mnogo ustvarjalnih idej in veselja ob ustvarjanju želim.
    Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  20. Čudovita jesenska voščilnica! Ko bi le vsak jesenski dan bil tako lepo obarvan!

    OdgovoriIzbriši
  21. Čudovito si poustvarila jesen na voščilnici, sploh pa ker gre za dober namen. Spremljam te že kar nekaj časa in z veseljem delim vest o tvojih 100 objavah tudi pri meni :). Čestitke za toliko lepih ustvarjalnih idej in naj te teta muza zvesto spremlja še naprej :)!

    OdgovoriIzbriši
  22. Auguriii !!!
    Preprosto čudovita je !

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vaša mnenja... :)