21. 08. 14

Eksplozija rocka

Tokrat bo malo drugačna objava. Rada bi vam predstavila obetajočo, mlado rock skupino. Lani sem jih že omenila v eni izmed mojih objav. No, danes pa bi vam rada malo več povedela o njih. :)

Stillout
 
Aleks (moj sin)
 
Jan

Tommy
 
 
Gaj
 

STILLOUT je zasedba mladih rockerjev , glasbenikov, ki svoj prosti čas namenjajo ustvarjanju glasbe. Njihova posebnost je v tem, da se kljub njihovim letom (najmlajši, bobnar ima 13let, pa do kitarista, ki jih imata 17)  že nekaj let po Sloveniji in v tujini predstavljajo na koncertih z odličnimi izvedbami rock glasbe in navdušujejo z avtorskimi »komadi«. Pohvalijo se lahko tudi z najmlajšim bobnarjem, ki dosega vrhunske uvrstitve na državnih tekmovanjih.

Skupina je nastala pred tremi leti. Fantje so se med seboj že poznali, dokončno pa jih je združila ljubezen do glasbe. Njihova vztrajnost in odločnost se je kmalu obrestovala. Začeli so kot predskupina mnogim obalnim bendom. Pozornost so pritegnili s svojim valom energije tako, da se trenutno lahko pohvalijo s številnimi samostojnimi koncerti, na katerih navdušujejo občinstvo vseh generacij.
Eden večjih obalnih glasbenih dogodkov 2013 je bil Explosion of Rock, kjer so se StillOut ponovno izkazali z enkratnim nastopom pred več kot tisoč glavo množico.
Sodelovali in igrali so tudi s Pero Lovšinom v vlogi Španskih borcev.

Najbolj pa so nad njimi navdušeni njihovi očetje, ki jim pomagajo pri tehničnem delu, izvedbi in organizaciji koncertov. Kar je tudi zelo zanimivo je dejstvo, da so bili fantje tak vzor in navdih očetom (po duši tudi glasbenikom), da so se tudi sami preizkusili na glasbeni sceni z ustanovitvijo pank rock skupine ExPistols.

Fantje so že posneli svoji prvi dve pesmi. Čisto svež pa je njihov videospot, ki si ga lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani www.stillout.si.

Če ste ljubitelji dobre glasbe in če boste kaj pohajali po Kopru 5.septembra, ste vabljeni na mega koncert Exsplosion of rock 2014,  kjer se bodo predstavile predvsem mlade, obetajoče rock skupine. 
Enkratna priložnost, da rock'n'roll  (po)doživite na nov, energičen način.:))
 

5 komentarjev:

 1. Cool, dobri so. Drzim pesti za nadaljnje uspehe in vsec mi je, da ocetje tako intuziasticno sodelujejo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Šjora, menis se zdi, da sem te tvoje fante že nekje poslušala... dobri so ni kej :)! Vsekakor všečkam podporo očetov in seveda tudi mam - to si verjetno pozabila omeniti, drugače ni pogojev, da bi šli na nočne špile ;)!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, vsekakor smo tudi mame del tega. : )

   Izbriši
 3. Se spomnim, da si lansko leto že pisala o mladih rokerjih. Super! Fajn, da so navdušili tudi atije :-). Brez podpore staršev je veliko težje karkoli narediti. Mladeničem želim veliko uspeha!

  OdgovoriIzbriši
 4. Bila v Taverni...res so dobri!!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za vaša mnenja... :)