26. 3. 15

Wings and wisdom

Občudujem...občudujem vse vas, ki si vzamete čas za poslikati, sestaviti in objaviti vse te vaše krasne umetnine. Priznam, sama nisem preveč disciplinirana blogerka. Enostavno nimam potrpljenja sedeti pred računalnikom in si beliti glavo, kako in kaj naj napišem. Najraje bi vse skupaj objavila v dveh stavkih in dopolnila s fotografijami, vmesni čas pa raje porabila za narediti še kakšno čestitko. : p
No, hvaležna sem, da se vsake toliko najde nekdo, ki me drezne in spodbudi. In seveda takrat izkoristim priložnost in sodelujem v kakšnem izzivu. Tale tagec prijavljam na Craftalnico, kjer želijo videti krila. Nastal pa je za eno zelo nadarjeno, svetovno znano ustvarjalko. ; )


 

 
 
Tagec prijavljam na:
I'm entering this tag to:
 
 
 
  

8 komentarjev:

  1. Čeprav zase praviš, da nisi pridna blogerka, pa si ubogljiva :-)) Tina te je lepo dregnila. :-)) Hvala, da si nam pokazala tale čudovit tagec. Spet nekaj za cediti sline. :-)) Krasne barve si uporabila in čudovito pobarvala sovo. Zmaga pa pajčevina! :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. wow, prekrasen je. Še dobro, da so te malo dekleta spodbudila za objavo. Saj ni potrebno veliko besed. Sliko povedo svoje, tako da če naložiš samo fotke, bo že dovolj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovit je in zelo lepo narejen. Všeč mi je ozadje - fenomenalno si ga izdelala!
    Saj so dovolj le fotografije, zato bomo vesele, ko jih boš objavljala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kak lep tag-ec in kako dobro tehniko si uporabila ;) se strinjam s tabo tudi sma se vedno namučim z objavama in se strinjam s puncami da slike povedo vse ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vau, kako čudovit tagec :-)) Zelo lepo si ga izdelala in komaj čakam nove.
    Hvala, ker se igraš z nama v krilatem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz težko sedim pred računalnikom, zato vem kaj misliš...tagec je prekrasen...prav vse štima v nulo...od ozadja, pa do prekrasne sovice...v živo še veliko lepši!!! Draga Klara še enkrat hvala za prečudovito presenečenje in lepe besede (svetovno znana...kaj pa vem) :):)
    Lep vikend!

    OdgovoriIzbriši
  7. Gorgeous tag Klara! The owl is adorable and I love the sentiment.
    Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    Hugs
    Mandy xx

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vaša mnenja... :)