25. 6. 12

Nature's discovery



Od kar sem kupila  te štampiljke (Tim Holtz NATURE'S DISCOVERY), jih ne moram nehati uporabljati. Čisto sem se zaljubila v motiv travnih bilk in metuljčkov. To čestitko sem naredila za rojstni dan moje naj, naj prijateljice. Malo sem bila neodločna glede barv ampak mislim, da je ta kombinacija super uspela.
Tudi ta izdelek prijavljam na Craftalnico (tu sem uporabila izrezke, embosiranje in trak) ... opazila sem, da je skoraj nemogoče ne narediti BINGO pri ustvarjanju. Vsi tej dodatki so postali že nekako nepogrešljivi... :))












Zahvala v knjigi

Med številnimi izdelki, ki sem jih v zadnjem mesecu naredila, je nastala tudi tale knjigica. Namenjena pa je bila razredničarki v zahvalo ob koncu devetletke. Najprej se mi niti sanjalo ni kaj narediti ob priložnosti. No, ker pa učiteljica poučuje slovenski jezik, se mi je zdela knjiga primerna. Malo sem firbcala po netu in izbrala  tutorial na tem blogu. Najlažje je bilo knjigo izdelati...stvar se je zavlekla, ko sem morala motiv sestaviti skupaj. Naslovnico sem opremila z odtisi in embosiranim ozadjem,okrasila s čipko, rožicami in metuljčkom in seveda ni smela manjkati modra misel. Notranjost sem tudi poštampljala in vse osenčila. Na levi strani sem dodala žepek v katerega sem spravila majhno pozornost v lično izdelani kuverti, na desno stran pa zvitek z zahvalo. In, ker se v vsaki knjigi spodobi imeti kazalo, sem tudi tega naredila z enakim motivom travnih bilk in metuljčkov ter ( na hrbtni strani) s podpisi vseh učencev.














Darilce so učenci izročili učiteljici na valeti. Jaz pa izkoriščam priložnost in prijavljam izdelek na Craftalnico... ni mi prej uspelo, ker sem imela težave z nalaganjem slik v računalnik... : ))




4. 6. 12

Tell me something...

Pred kratkim sem iskala darilo za sodelavko in ko sem videla to krasno žepno ogledalce sem takoj vedela, da bo to tisto pravo. Zelo mi je bil všeč motiv na ogledalcu... tako zelo všeč, da sem se odločila, da ga bom uporabila tudi za čestitko. Na spletu sem našla in si "sposodila" to krasno sličico, ki ima celo ime: Tell me something... Ja, res se zdi kot, da bo ptičica kaj prišepnila.