15. 7. 12

Bonbonček



No, drage moje blogerke prišel je čas, da tudi jaz nekaj podarim... kar tako...nimam nekega posebnega razloga. Lahko bi rekla, da zato, ker je moj spletni dnevnik praznoval že drugi rojstni dan ali pa, ker je dosegel prvih, bogih 5000 ogledov ( za to sem tudi sama kriva saj nisem ravno med najbolj aktivnimi ustvarjalkami ;p )...Ampak ne, pravzaprav, če sem čisto iskrena, sem se po dolgem času  spravila pospravljati moj ustvarjalni kotiček in ugotovila, da imam kar nekaj stvari še neuporabljenih... lahko bi jih oddala vendar sem se odločila, da jih podarim. In izbrala sem prav vas dekleta, ki zvesto spremljate moj blog. Rada bi se vam zahvalila za vse vaše čudovite komentarje, spodbude in nasvete... 
In ker se mi je  zdel bonbonček prevelik za posladkati samo eno (lahko bi dobila še sladkorno ;p ), se bodo z njim sladkale kar tri blogerke. 










Vse kar morate storiti je, da kaj lepega napišete pod to objavo... če pa ste spremljevalke mojega bloga, toliko boljše. 
Srečnice bom izžrebala 15. avgusta. Do takrat pa uživajte v lepih, sončnih, poletnih dnevih. :))



18 komentarjev:

  1. Ker se rada sladkam, se postavljam v vrsto. Še dobro, da se kdaj najde kakšna stvar, na katero smo že čisto pozabile....:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooo tole je pa prav preveč sladko, ampak ker sem tudi jaz sladkosneda se priporočam ;) Si pa enkratna ustvarjalka in rada pokukam v tvoj kotiček. LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna ideja☺ Rada bi samo rekla, ni važno koliko ustvariš, važno je da ustvarjaš s srcem, da te to zadovolji in da so izdelki res tisto kar želiš. Vedno je čudovito pogledati s srcem narejene lepotke. Kar tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  4. Z veseljem prihajam na oglede sem, se pa postavljam še v vrsto za bonbonček.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem si najprej ogledala tisto morsko razglednico in mi je nadvse všeč. Uprizarja prav tisto, kar obožujem kadar sem na morju in to je mir, predvsem ko gledam rahlo valovanje morja. Rada pridem k tebi na obisk in tile tvoji, kar trije bonbončki bodo pravo veselje, ko bodo podeljeni. Uživaj pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Rada te obiščem, saj ustvarjaš lepe stvari!
    Ustvarjaj in delaj kolikor ti je volja :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne bonbonček :) Tudi moj blog spada med tiste, ki slabše občutijo moje ustvarjanje, na njemu namreč ne pristane veliko mojih izdelkov, saj jih večino pokažem na Otoku zakladov. Lepe izdelke imaš :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudoviti izdelki, in zelo sladek bombonček, še posebej pa mi je v oči padla tista torta iz papirja. Lepo ustvarjaj, še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vaš blog spremljam kar se da redno in izdelujete čudovite izdelke. Tudi 5000 ogledov ni kar tako :) Želim vam še veliko objav in hvala za ponujeno možnost da se tudi bralke "posladkamo" z bonbončki :)
    Lepo poletje :)

    OdgovoriIzbriši
  10. UUU super bonboncek...cestitke za objave in oglede. VELIKO USTVARJALNIH TRENUTKOV SE NAPREJ.

    Lp,kefa

    OdgovoriIzbriši
  11. U res super bombonček, z veseljem se še jaz postavim v vrsto in ti seveda želim tudi v prihodnje veliko ustvarjalnega navdiha in veliko čudovitih kreacij. LP:)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Evo še mene v vrsto za bombonček=) Jaz se namreč rada sladkam s takšnimi in drugačnimi bonbončki=) Tvoj blog pa je vedno poln čudovitih izdelkov...

    Lepo se imej... pappa

    OdgovoriIzbriši
  13. Ooo, lepo. Tudi "bonbonček kar tako" paše :)

    OdgovoriIzbriši
  14. čudvito se je sprehajat po tvojem blogu in občudovat izdelke,ob njih dobim ideje kaj vse bi ddelala manjka časa

    OdgovoriIzbriši
  15. Spadaš v isto skupino blogerk kot jaz, čisto premalo objavlamo svoje izdelke. Sploh pa jih večino dobi noge predno jih ujamem s fotoaparatom :/ Čestitke za 5000 ogledov in drugi rojstni dan :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Prekrasne izdelke imaš in rada pridem pokukat na tvoj blog.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čestitke za vse izdelke na blogu, obletnice in oglede. ker sem zelo sladkosneda, se pa še za bombonček postavljam v vrsto.

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Klara :)
    Danes sem prejela bonbonček :D
    Hvala še 1x in hvala ker si se tako zelo potrudila :)
    Pozdravček,
    Katarina

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vaša mnenja... :)